keskiviikko 16. lokakuuta 2013

SNY paketti numero 2

Uusi paketti tuli! Jeeee! Tällä kertaa vuorossa oli magic yarn ball, eli taikapallo.
Pallo paketista kuoriutuneena
 Näytti heti, että tämä on ihanaa villalankaa, väri oli todella houkutteleva....keriminen alkoi siis ja jännityksellä odotin mitä kaikkea pallo pitääkään sisällään.

Kuorinta suoritettu!
Ja mitä kaikkea sisällä olikaan!!! Lanka itsessään paljastui Aade Lõngin villalangaksi, ihana ruskea-puna-keltainen väri. Paketissa oli 2 silmukkamerkkiä, päälle kierretty vihreä nauha, puusepän tekemä katajainen nappi (UPEA!!!), sakset (aina hukassa, joten tarpeeseen tuli), muistikirja (erittäin hyvä listoja harrastavalle harvapäälle), mun lempisuklaatani, vihreä sydämen muotoinen heijastin (loistava homma, kaikki irtoheijastimet muuton jälkeen onkin olleet hukassa), mielettömän hieno virkkuukoukku ja tietenkin ohje; Revontulihuivi. Oon tehnyt paljon virolaisia huiveja, ja nyt sitten ensimmäistä kertaa aloitettiin revontulihuivia. Työ onkin jo lähes valmis, siitä kuvaa kunhan saan sen loppuun tehtyä. :)

Paketista toinen kuva
Aiemmin kirjoitin, että olen ollut kutomassa mattoa. Kuva on vain unohtunut laittaa. Eli tässä kuvaa maton alkuvaiheesta. Kude alkaa olla jo lopussa ja toivon mukaan tänään saan loput kudottua tästä ihanuudesta. Tiedä sitten vielä tuleeko tästä matto nojatuoliin vai eteiseen, riippuu vähän loppupituudesta. Kudetta kun oli vain pieni määrä varastossa ja lisää ei tätä samaa enää saa. Mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Kuviona siis Ruusuke, joka on yllättävän helppo kutoa.


Kuva sivuttain

2 kommenttia:

  1. Ihan kuulla että pidit paketista. Odotan innolla kuvaa miltä valmis huivi näyttää :)

    t. SNY

    VastaaPoista